Loading...

Invitație la evenimente

Surorile Clarise de la Mănăstirea „Sfânta Maria a Îngerilor”, din Roman, vor trăi în zilele ce urmează momente de mare bucurie, deoarece vor celebra două momente importante pentru viața de clauzură.

Invitație la jubileu și la profesiune solemnă pentru Surorile Clarise din Roman

Distribuie cu:

Mai întâi, duminică, 1 octombrie 2023, sr. M. Tereza Bogliș a Duhului Sfânt va trăi jubileul de 25 de ani de viață consacrată în clauzură, prin Sfânta Liturghie solemnă de la ora 9.00, prezidată de pr. Damian Gheorghe Pătrașcu, Ministru Provincial al Fraților Franciscani Minori Conventuali din România, împreună cu ceilalți preoți concelebranți, în capela Mănăstirii, urmată, apoi, de o agapă frățească cu toți participanții la acest eveniment de aducere de mulțumire lui Dumnezeu.

În al doilea rând, Surorile Clarise se bucură și de profesiunea solemnă a sr. Maria Ecaterina Boașă a Voinței Divine, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 7 octombrie 2023, în cadrul Sfintei Liturghii solemne de la ora 10.30, Liturghie ce va fi prezidată de PS Petru Sescu, Episcop Auxiliar de Iași.

La amândouă evenimentele suntem invitați cu toții să luăm parte la bucuria acestor surori clarise pentru ca împreună să aducem laudă și mulțumire lui Dumnezeu pentru darul vieții consacrate.

Fr. Alexandru Olaru,
Asistent spiritual pentru Clarise

Album Foto:

Distribuie cu: