Loading...

Invitație: Exerciții spirituale

În perioada 13-16 iulie 2023, la Mănăstirea Franciscană „Sfânta Treime” din Pârâul Rece, județul Brașov, se vor organiza exerciții spirituale pentru adolescenți (peste 14 ani) și tineri cu tema „Pe urmele lui Isus”, acest timp deosebit reprezentând o oportunitate oferită participanților de a întări relația de prietenie cu Isus Cristos – Calea, Adevărul și Viața (In 14, 6), într-o atmosferă plină de bucurie și de comuniune cu ceilalți semeni și cu întreaga creație.

Invitație: Exerciții spirituale pentru adolescenți și tineri

Distribuie cu:

Exercițiile spirituale vor începe joi, 13 iulie, ora 15.00 și se vor încheia duminică, 16 iulie, ora 13.00. Înscrierile se fac până duminică, 9 iulie.

Taxa de participare, ce include cazarea și masa, este de 200 RON, iar numărul de locuri este limitat: 40. În cazul în care numărul celor înscriși va depăși limita specificată, există posibilitatea de a amenaja alte spații ale mănăstirii sau de a dormi la cort, astfel încât să facilităm participarea câtor mai mulți tineri.

Pentru înscrieri și alte informații poate fi contactat: pr. Vlad-Bogdan Bejan, OFMConv. (telefon/whatsapp 0729.003.247; e-mail: vladbogdanbejan@yahoo.com).

Vă așteptăm cu bucurie!

Provincia Fraților Minori Conventuali „Sfântul Iosif” din România
Comisia pentru animarea vocațională și pastorația tineretului

Album Foto:

Distribuie cu: