Loading...

Germania: Întâlnirea guardianilor

La începutul lunii februarie 2019, Ministrul provincial al Provinciei „Sfânta Elisabeta” din Germania, fr. Bernhardin Seither i-a invitat la Scharzenberg pe toți frații guardiani rezidenți pe teritoriul Germaniei.

Întâlnirea guardianilor din Germania

Distribuie cu:

 Guardianii invitați la întâlnirea provincială au fost cei din Provincia germană, Custodia provincială „Sf. Leopold și Sf. Nicolae de Flüe” din Austria și Elveția, împreună cu frații guardiani polonezi și români care au convente pe teritoriul Germaniei.

Provincialul german a fost încântat și de prezența Miniștrilor provinciali din România, de Varșovia, de Cracovia și de Gdansk.

Așadar, în zilele de 4 și 6 februarie 2019, în conventul din Schwarzenberg s-au întâlnit aproximativ 30 de frați. După o scurtă prezentare a conventelor și provocărilor actuale ale Provinciei, frații au discutat tematici privind normele „privacy” și prevenirea violenței și abuzurilor. Au fost, de asemenea, momente de rugăciune, adorație, celebrări liturgice și fraternitate.

În cadrul evaluării frații au propus ca întâlnirea să se repete în viitor. De asemenea, întâlnirea a reprezentat un rod al eforturilor pe care provinciile le depun în vederea unei cât mai bune colaborări, cât și un semn al vitalității lor, în ciuda atâtor dificultăți.

***

Material apărut pe www.ofmconv.net

Album Foto:

Distribuie cu: