Loading...

Întâlnirea terțiarilor franciscani

Sâmbătă, 18 octombrie 2017, în comunitatea parohială din Luizi-Călugăra, a avut loc întâlnirea regională a Terțiarilor Franciscani.

Întâlnirea regională a terțiarilor franciscani

Distribuie cu:

Evenimentul organizat la Luizi-Călugăra a reprezentat un moment de sărbătoare, întrucât, cu această ocazie, cinci frați au făcut profesiunea solemnă de intrare definitivă în această fraternitate, alți patru frați au făcut profesiunea simplă, iar un frate a intrat în acest moment în fraternitate. Toată sărbătoarea a început cu o oră de rugăciune și adorație euharistică iar apoi a continuat cu Sfânta Liturghie celebrată de către pr. Adrian-Sorin Giurgi, Vicar provincial, în prezența Asistentului Provincial al Terțiarilor Franciscani, pr. Anton Acatrinei, și ai altor preoți veniți din alte comunități.

La această sărbătoare au participat mulți frați veniți din diferite comunități precum Bogdănești, Prăjești, Fundu Răcăciuni, Faraoani, Valea Mare, Hălăucești, Nisiporești, Onești, Luizi-Călugăra.

După Sfânta Liturghie și ritualul profesiunii, în Oratoriul comunității „Sfântul Francisc” a avut loc o agapă frățească pregătită de terțiarii din comunitatea gazdă, precum și un moment de destindere.

Felicitându-i pe cei care au făcut acest pas în cadrul fraternității terțiare franciscane, le dorim multe haruri prin mijlocirea Sfântului Francisc și multă putere de slujire.

Album Foto:

Distribuie cu: