Loading...

Încheierea pelerinajului antonian

Pelerinajul național al relicvei peregrine a Sfântului Anton de Padova se încheie miercuri, 13 iunie 2018, la Mănăstirea franciscană „Preasfânta Treime” de la Pârâul Rece Brașov.

Pelerinajul antonian la final

Distribuie cu:

Excelenţa Sa Mons. Miguel Maury Buendía, Nunțiu apostolic în România, va prezida miercuri, 13 iunie 2018, ora 11.00, Sfânta Liturghie solemnă din ultima zi a pelerinajului naţional al relicvei Sf. Anton de Padova, în biserica Mănăstirii „Preasfânta Treime” de la Pârâul Rece (Braşov).

Complexul monastic aparţine Provinciei Franciscane „Sfântul Iosif” din România, care a organizat, de altfel, acest pelerinaj în ţara noastră a relicvei Sfântului Anton de Padova. Relicva va ajunge la mănăstire în cursul nopţii de 12 spre 13 iunie a.c. (de la Parohia romano-catolică din Ploieşti) şi va rămâne în biserica mănăstirii din Pârâul Rece până seara când, la ora 18.00 va fi celebrată Sf. Liturghie de încheiere a pelerinajului naţional,  prezidată de Fr. Teofil Petrișor OFMConv. – Ministru provincial al Provinciei Franciscane „Sfântul Iosif” din România.

[ *** ]

P R O G R A M

marți, 12 iunie, seara
Sosirea și primirea în biserica Mănăstirii

miercuri, 13 iunie, ora 11.00
Sf. Liturghie prezidată de Mons. Miguel Maury Buendía, Nunțiu apostolic în România

miercuri, 13 iunie, orele 12.30 – 18.00
Venerarea individuală a relicvei

miercuri, 13 iunie, ora 18.00
Sf. Liturghie de încheiere a pelerinajului național
al relicvei Sf. Anton de Padova prezidată de Fr. Teofil Petrișor OFMConv.

[ *** ]

Material apărut pe www.angelus.com.ro

Distribuie cu: