Loading...

Hramul conventului și parohiei Sfântul Anton de Padova din Carei

La sfârșitul Liturghiei au fost binecuvântați copii și crinii.

Hramul conventului și parohiei Sfântul Anton de Padova din Carei.

Distribuie cu:

Sărbătoarea Sfântului Anton de Padova a fost moment de rugăciune și de bucurie pentru credincioșii din Carei. Curtea conventului a devenit neîncăpătoare, pentru sutele de credincioși, care au venit cu mic cu mare, să-l cinstească pe Sfântul Minunilor. Sfânta Liturghie, de la orele 18.00, a fost celebrată de către Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul eparhiei de Oradea, alături de 15 preoți.

La sfârșitul Liturghiei au fost binecuvântați copii și crinii. După ce poporul lui Dumnezeu s-a hrănit cu hrana spirituală a Cuvântului Divin și cu Sfânta Euharistie, au avut parte și de hrana trupească. A fost un moment de înălțare sufletească și comuniune.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a dăruit-o pe Maria ca Mamă și pe Sfântul Anton de Padova ca frate. Asemenea lor, și noi, trebuie să fim în viața noastră „sare a pământului” și „lumină a lumii”.

Mulțumim tuturor celor care într-un fel sau altul au făcut ca această sărbătoare să fie atât de frumoasă. Dumnezeu să răsplătească însutit tuturor celor care au contribuit la această sărbătoare.

Pace și Bine !

***

Material apărut pe www.egco.ro

Album Foto:

Distribuie cu: