Loading...

Hram la Curia provincială

Duminică, 13 iunie 2021, la ora 10.30, în biserica „Sf. Anton de Padova” de la Curia provincială din Bacău a fost celebrată, în mod solemn, liturghia hramului, prezidată de părintele provincial Damian-Gheorghe Pătrașcu, însoțit de 15 preoți și diaconi. Au mai participat şi fraţii postulanți de la Prăjeşti (BC), frați religioși din diferitele convente ale Provinciei, surori de la diferite congregaţii și credincioși din împrejurimi.

Hramul bisericii „Sf. Anton de Padova” de la Curia provincială din Bacău

Distribuie cu:

În pofida ploii, mica bisericuță a fost frumos îmbrăcată de sărbătoare, fiind suficient de încăpătoare pentru numărul mare de cinstitori ai sfântului Anton, care cu evlavie au participat la sacramente, la binecuvântarea crinilor, a copiilor și a pâinii săracilor.

În cuvântul de învățătură, pr. Iosif Cadar ne-a vorbit despre Marele făcător de minuni, despre virtuțile sale și ne-a îndemnat să alergăm cu încredere la mijlocirea sa, semnalând faptul că întotdeauna cuvintele noastre să nu fie doar vorbe goale, ci mereu să fie însoțite de fapte bune, ca astfel să putem fi plăcuți Domnului.

Inimosul cor, condus de domnul dascăl Ciuraru Marius, a făcut ca sufletele noastre să se înalțe la Domnul prin cântări însoțite de diferite instrumente muzicale.

La finalul Sfintei Liturghii s-au adus mulțumiri Domnului pentru toți cei implicați în organizarea sărbătorii și pentru cei prezenți cu invitația de a gusta o felie de cozonac și un pahar cu suc.

Cu toții am primit binecuvântarea cu relicva sfântului Anton de Padova, mulțumindu-i Domnului pentru toate binefacerile sale. 

Pace și Bine!

Album Foto:

Distribuie cu: