Loading...

Galați: Ziua celor Săraci

Duminică, 19 noiembrie 2017, în parohia „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Galați s-a celebrat, în sintonie cu întreaga Biserică, „Ziua Mondială a Săracilor”.

Galați: Ziua Mondială a Săracilor

Distribuie cu:

Este o duminică specială pentru noi. Papa Francisc instituise anul trecut, cu ocazia jubileului milostivirii „Ziua Mondială a Săracului”, zi stabilită pentru duminica de dinainte de solemnitatea „Cristos Regele Universului”.

Papa a invitat, chiar în mesajul transmis cu ocazia acestei zile, la solidaritate și caritate. Anunțați prin copiii ce vin la ora de religie sâmbăta și prin mesajele de pe Facebook, pe internet, credincioșii parohiei au răspuns neașteptat de prompt și cu mărinimie aducând produse alimentare și haine de distribuit celor mai săraci.

În timpul Sfintelor Liturghii au fost prezentate la Ofertoriu. Fratele Cristian Pal, în cursul serii, împreună cu tinerii parohiei au început să distribuie o parte din cele adunate, urmând să distribuie toate celelalte în perioada următoare. Am rămas edificați, noi frații, de solidaritatea de care au dat dovadă credincioșii și suntem nespus de mulțumiți. Dumnezeu să-i binecuvânteze!

Album Foto:

Distribuie cu: