Loading...

Întâlnirea Comisiei Familiei Franciscane din România

Comisia Familiei Franciscane din Romania Comisia Familiei Franciscane din Romania

Distribuie cu:

Comisia Familiei Franciscane din Romania

2013, Comisia Familiei Franciscane din Romania

 

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., Comisia Familiei Franciscane, s-a întâlnit la Onești, la Sanctuarul „Fericitul Ieremia” al Fraților Franciscani Capucini, pentru a discuta și a pregăti cea de-a V – a Întâlnire Națională a Familiei Franciscane din România, întâlnire ce are loc anual în diferite locuri ale țării noastre.

După prima Întâlnire ce a avut loc la Șumuleu Ciuc în 2009, am putut observa cu toții că această întrunire multicoloră a fraților și a surorilor de diferite ramuri franciscane dar cu aceeași carismă a Sf. Francisc de Assisi, a avut efect benefic asupra comunităților noastre cât și asupra fiecărui participant în parte. Astfel am continuat cu elan întâlnirile noastre în 2010 la Roman, în 2011 la Oradea și în 2012 din nou la Roman la Institutul Teologic Franciscan. De această dată, cea de-a V – a Întâlnire va avea locla Onești, la Frații Franciscani Minori Capucini, în perioada 2-4 septembrie 2013.

Motoul Întâlnirii de anul acesta este „Aruncă asupra Domnului grija ta și El te va hrănii. Itinerariul franciscan de credință”. Plecând de la textele biblice asupra credinței și a misiunii, continuăm cu itinerariul misiunii franciscane cuprinse în lecțiile VII și VIII din Cursul CCFMC –Comprehensive Course on the Franciscan Mission, al Centrului Misionar Franciscan din Germania (ma imulte detalii pe www.ccfmc.net).

Ca în fiecare an, vă invităm să participați în număr cât mai mare. Vă așteptăm cu drag!

Pace și bine

Comisia Națională a Familiei Franciscane

Distribuie cu: