Loading...

Pr. Anton Demeter: mărturisitor al Evangheliei

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, începând cu ora 10.00, în capela catedralei „Sf. Iosif” din București, va avea loc comemorarea slujitorului lui Dumnezeu pr. Anton Demeter, OFMConv., mărturisitor al Evangheliei lui Cristos.

Fr. Anton Demeter

Distribuie cu:

„Amintiţi-vă de conducătorii voştri care v-au învăţat cuvântul lui Dumnezeu şi, meditând împlinirea vieţii lor, imitaţi credinţa lor. Isus Cristos – cel de ieri şi de astăzi – este acelaşi în vecii vecilor. Nu vă lăsaţi seduşi de învăţături diferite şi străine, căci este bine ca inima să fie întărită prin har, nu prin alimente, care n-au adus nici un câştig celor care le-au folosit” (Ev 13,7-9).

În spiritul acestui cuvânt divin, cu sentimente de bucurie și recunoștință, comunitatea Terțiarilor franciscani din București, împreună cu Arhiepiscopia Romano-Catolică de București, Academia Teologică Anton Durcovici, Școala Credinței, vă invită la comemorarea Slujitorului lui Dumnezeu Pr. Anton DEMETER, OFMConv., mărturisitor al Evangheliei lui Cristos, care va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2017, în capela catedralei „Sf. Iosif” din București, unde se va celebra, începând cu ora 10.00, Sfânta Liturghie, după care, începând cu ora 11.00 va fi un moment spre aducere aminte, constituit din mărturii și rugăciune.

Sunt invitați la acest moment toți cei care au posibilitatea să participe, mai ales cei care l-au cunoscut pe părintele Anton, primind îndemnul de a continua să vă rugați pentru ca bunul Dumnezeu să-l învrednicească pe slujitorul său de cinstea altarelor și, totodată, să-i cereți mijlocire și ajutor, mai ales pentru cei bolnavi și suferinzi.

Pace și bine!

***

Școala credinței este o secție a Academiei Teologice Anton Durcovici din cadrul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București și are drept scop organizarea de cursuri de filosofie și de teologie adresate laicilor.

Album Foto:

Distribuie cu: