Loading...

Familia, comoara umanităţii

Intenţiile de rugăciune ale Papei, din august 2018, sunt pentru familie, comoara umanității. «Nu este îndeajuns să vorbim despre importanţa familiilor: trebuie promovate măsuri concrete şi dezvoltat rolul lor în societate printr-o politică familială adecvată», spune Sfântul Părinte în video clipul prin intermediul căruia a încredinţat intenţiile de rugăciune pentru luna august, în centrul cărora se află preocuparea pentru familie.

Papa Francisc

Distribuie cu:

Importanţa familie, definită „comoara umanităţii” se află în centrul intenţiilor de rugăciune ale papei Francisc din luna august, încredinţate apostolatului rugăciunii prin intermediul unui video clip.

În scurta dar intensa reflecţie, pontiful atrage atenţia asupra pericolului la care este supusă familia, nu doar din cauza ritmului frenetic din zilele noastre, a stresului şi a presiunii muncii dar şi din pricina atenţiei insuficiente din partea instituţiilor.

«Nu este îndeajuns să vorbim despre importanţa lor: trebuie promovate măsuri concrete şi dezvoltat rolul lor în societate printr-o politică familială adecvată», spune Sfântul Părinte în video clipul prin intermediul căruia a încredinţat intenţiile de rugăciune pentru luna august, în centrul cărora se află preocuparea pentru familie.

«Să ne rugăm împreună cu Isus pentru ca marile decizii economice şi politice să  protejeze familiile ca pe o comoară a umanităţii», îndeamnă pontiful la finalul mesajului conţinând intenţiile de rugăciune ale papei Francisc. 

[ *** ]

Material apărut pe www.vaticannews.va/ro

[ *** ]

 

 

Publicată de Vatican News pe Vineri, 3 August 2018

 

Distribuie cu: