Loading...

Editura Serafica: Pe urmele lui Isus. Cercetările unui istoric

Cititorul, indiferent cât de pregătit ar fi în materie, va descoperi o carte fascinantă prin structură, limbaj și conținut.

John Dickson: Pe urmele lui Isus. Cercetările unui istoric

Distribuie cu:

La Editura Serafica a apărut recent, în colecţia Biblica, cartea „Pe urmele lui Isus. Cercetările unui istoric” de John Dickson, în traducerea din limba engleză a pr. Cristian Clopoțel, OFMConv.; Format 14/20; pagini: 178; preţ: 13 lei.

Cartea de succes și destul de recentă a istoricului și biblistului australian, John Dickson, tradusă impecabil din limba engleză în limba română de Cristian Clopoțel îmbogățește semnificativ colecția biblică a editurii Serafica, în primul rând, însă aduce cu atât mai mult literaturii de specialitate o cercetare riguroasă despre Ioshua – Isus, fiul tâmplarului din Nazaret. Specialiștii în materie, studenții la teologie, dar și orice amator de a descoperi detalii noi despre cine a fost Isus potrivit documentelor, arheologiei, izvoarelor de orice tip, se vor bucura lecturând cartea de față de limpezimea ideilor, de concizia limbajului, de noutatea punctelor de vedere. E o carte de istorie, documentată riguros; nu e apologetică decât în măsura evidenței raționale a concluziilor. Vom afla cine este Isus pentru contemporani, pentru cercetare, pentru Biblie, pentru scriitorii apocrifi, pentru necreștini etc. și ne vom îmbogăți cu mult cunoștințele noastre despre cel în care credem că ne vom mântui. Cititorul, indiferent cât de pregătit ar fi în materie, va descoperi o carte fascinantă prin structură, limbaj și conținut, dar va rămâne și mai edificat să afle că Isus a existat cu adevărat și că izvoarele demonstrează pe deplin aceasta.

***

Pe urmele lui Isus. Cercetările unui istoric
John Dickson, Editura Serafica, 2017; ISBN 9786067700442; 14/20 cm; 178 pp.; 13 lei.

***

În limita stocului disponibil, cartea poate fi procurată prin comandă:
prin poștă: Editura Serafica, str. Teiului, 20; 611047 – Roman (NT);
prin e-mail: edituraserafica@yahoo.com;
prin telefon: 0741.120.321 (Orange); 0785.222.017 (Telekom mobil); 0233.744.611 (Telekom fix);
prin website (online): www.edituraserafica.ro; www.emag.ro

Distribuie cu: