Loading...

Serafica: Novenă și rugăciuni

La Editura Serafica a apărut de curând, în colecţia „Rugăciunea creştinului”, cartea „Novenă și rugăciuni către Iubirea Milostivă”, de Fer. Maica Speranța și coordonată de Familia Iubirii Milostive; format: 10/14; pagini: 80; preț: 3 lei.

Novenă și rugăciuni către Iubirea Milostivă

Distribuie cu:

Cartea apărută la Editura Serafica, „Novenă şi rugăciuni către Iubirea Milostivă” sub îngrijirea Familiei Iubirii Milostive, este structurată în trei părți, după cum urmează: în prima parte sunt redate câteva elemente biografice din viața fericitei Speranța a lui Isus; a doua parte conține novena în cinstea Iubirii Milostive, fiecare din cele nouă zile având o rugăciune pregătitoare, o invitație la meditație, o cerere și o rugăciune finală; a treia parte include o rugăciunea de obținere a harurilor prin mijlocirea Fericitei Speranța a lui Isus și o rugăciune către Mama noastră, Maria Mijlocitoare.

Fericita Speranța a lui Isus născută la Siscar (Murcia – Spania), pe 30 septembrie 1893, dintr-o familie săracă, este o fericită a Bisericii Catolice, fiind beatificată la data de 31 mai 2014, la Collevalenza. Josefa Alhama Valera, cum s-a numit la botez, a simțit de la o vârstă fragedă chemarea lui Dumnezeu, la vârsta de 12 ani, când a trăit o experiență cu Isus Euharisticul. La 21 ani decide să devină călugăriță, fiind atrasă de exemplul sfintei Tereza de Avila. În anul 1930, împreună cu alte trei surori, întemeiază Congregația Slujitoarele Iubirii Milostive, iar pe 15 august 1951 dă viață Congregației Fiii Iubirii Milostive. Viața Speranței a lui Isus a fost înclinată mereu spre slujirea și educarea orfanilor, săracilor, a copiilor proveniți din familii numeroase sau condiție socială modestă. Iar această misiune a fost susținută cu spirit de inițiativă și energie deosebită.

Cartea „Novenă și rugăciuni în cinstea Iubirii Milostive” reprezintă un suport benefic în cultivarea dorinței noastre de comuniune cu Dumnezeu și în redescoperirea Chipului său Milostiv.

***

Novenă și rugăciuni către Iubirea Milostivă 
Fer. Maica Speranța, sub îngrijirea Familiei Iubirii Milostive, Editura Serafica, 2017; ISBN 9786067700596; colecția Rugăciunea creștinului, 10/14 cm; 80 pp.; 3 lei.

***

În limita stocului disponibil, cartea poate fi procurată prin comandă:
prin poștă: Editura Serafica, str. Teiului, 20; 611047 – Roman (NT);
prin e-mail: edituraserafica@yahoo.com;
prin telefon: 0741.120.321 (Orange); 0785.222.017 (Telekom mobil); 0233.744.611 (Telekom fix);
prin website (online): www.edituraserafica.ro; www.emag.ro

Distribuie cu: