Loading...

Din inimă pentru inimă

La Editura Serafica a apărut, recent, cartea „Din inimă pentru inimă. Trei meditații biblice despre Isus”, de Henri J.M. Nouwen; format: 10×14 cm; 64 pagini; preț 3,50 lei.

Apariție editorială

Distribuie cu:

În această toamnă, la editura Serafica a văzut lumina tiparului broșura „Din inimă pentru inimă. Trei meditații biblice despre Isus”, semnată de Henri J.M. Nouwen. Preot, psiholog și profesor catolic născut în Țările de Jos, autorul este cunoscut pentru lucrările sale de spiritualitate. După cum însuși Henry Nouwen recunoaște, aceste meditații au o istorie aparte. O scurtă perioadă din viața sa a locuit în Franța, făcând parte din comunitatea Arca, comunitate formată din persoane cu dizabilități mintale și persoane care se îngrijesc de acestea.

Îndemnat de către gazda sa să scrie câteva reflecții la Inima Preasfântă – față de care nu a simțit vreodată o dorință de a se ruga, a tot amânat momentul, cu toate insistențele gazdei. După ce s-a mutat în comunitatea Arca din Canada, încercând să se țină de promisiunea de a scrie despre Inima Preasfântă, a suferit o transformare radicală. În Săptămâna Patimilor a simțit o dorință nestăvilită nu de a scrie, ci de a se ruga Inimii Preasfinte, meditând la Patima lui Cristos.

Practic, cele trei meditații propuse în această broșură nu sunt altceva decât rugăciuni de la inimă la inimă. Modul intim, uman, în care sunt scrise, vocea timidă pe alocuri, plină de dragoste alteori, nu face altceva decât să prezinte cititorilor nu meditații seci și dogmatice, ci adevăruri personale revelate de dragostea către Inima Preasfântă. O broșură a cărei lecturi îl face pe cititor, fără să vrea, să se roage împreună cu autorul.

***

Din inimă pentru inimă. Trei meditații biblice despre Isus
Henri J.M NOUWEN, Editura Serafica, 2018; ISBN 9786067701050; format 10×14 cm; 64 de pagini; 3,50 lei.

***

În limita stocului disponibil, cartea poate fi procurată prin comandă:
prin e-mail: edituraserafica@yahoo.com;
prin telefon: 0785.222.017 sau 0741.120.321; 
prin website (online): www.edituraserafica.ro
sau la librăriile catolice partenere.

***

Material preluat de pe www.edituraserafica.ro

Distribuie cu: