Loading...

Campus organizat la Buruienești

În perioada 24-30 iulie 2023, în comunitatea parohială franciscană „Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești a avut loc campusul copiilor, care a adunat un număr de aproximativ 200 de participanți, din țară și din străinătate, animați de un grup de 70 de voluntari.

Campus cu tema „Vara împreună cu Duhul Sfânt” la Buruienești

Distribuie cu:

Tema campusului de anul acesta a fost „Vară împreună cu Duhul Sfânt” și s-a dorit a fi o încheiere a anului pastoral „Uniți în Duhul Sfânt”.

Fiecare zi a avut propunerea aprofundării unui dar al Duhului Sfânt, ajutați de diferite simboluri pe care copiii le-au descoperit, precum cel al amprentei, al lumânării, al recunoștinței etc.

A fost un moment prielnic și pentru alte inițiative care să motiveze copiii la o participare activă, precum propunerea diferitelor ateliere de creație, jocuri inovative, diferite zile tematice precum cea „face painting”, pregătirea cântecelor și participarea entuziastă la Sfânta Liturghie!

La toate acestea, copiii au avut parte și de alte surprize dulci, precum gogoșile pregătite la parohie, pizza, pepenele, înghețata și alte dulciuri!

Nu au lipsit nici dansurile tematice specifice copiilor, Olimpiadele și Comoara în sat.

Mulțumind Domnului pentru aceste zile frumoase, tuturor animatorilor și binefăcătorilor care au făcut posibile aceste zile pentru copiii din Buruienești.

*

Mai multe imagini puteți vedea aici.

Distribuie cu: