Loading...

Calendarul antonian 2021

Vă propunem Calendarul antonian 2021, intitulat „Parcurgând calea cu sfântul Anton”, editat de frații franciscani conventuali. Calendarul se prezintă în format 21/28,5 cm, 28 de pagini în condiţii color optime, şi poate fi foarte uşor agăţat de perete. Este ideal pentru dumneavoastră sau cadou pentru cei dragi. Conţine duminicile, solemnităţile, sărbătorile şi sfinţii fiecărei zile pentru creştinii catolici şi greco-catolici. De asemenea, în calendar sunt însemnaţi şi cei mai importanţi sfinţi ai celor trei Ordine franciscane prin simbolul TAU.

Calendarul antonian 2021, intitulat „Parcurgând calea cu sfântul Anton”

Distribuie cu:

Motivul pentru care sfântul Anton ne este propus ca însoţitor de drum îl aflăm în introducere. „Intrăm în noul an cu paşii şi inima obosită din cauza a ceea ce trăiesc familiile noastre şi lumea întreagă. Coronavirusul ne-a făcut și ne face să ne simţim mici şi fragili”. Dorinţa noastră e a reparcurge calea lungă a lui Anton, oprindu-ne asupra unor locuri mai importante pe unde a trecut Sfântul minunilor. Şi cât este de important să parcurgem această cale împreună!

Ca de obicei, în paginile calendarului veţi găsi fiecare lună din an, însoţită în pagina de deasupra de o fotografie a locurilor despre care aminteam mai sus, cu o explicaţie a imaginii respective în subsolul paginii.

În căsuţa destinată fiecărei zile, puteţi nota evenimentele sau programările mai importante pentru ziua respectivă sau alte lucruri, după preferinţele dumneavoastră. Abonaţii la Mesagerul sfântului Anton au primit sau vor primi calendarul împreună cu ultimul număr al revistei pe anul 2020.

Cei interesaţi pot comanda calendarul la numărul de telefon 0765.421416 (pr. Marcelin Amariei), sau pe adresa mesagerulantonian@gmail.com, în limita stocului disponibil. De asemenea, puteţi achiziţiona calendarul şi de la librăria Serafica din cadrul Institutului Teologic Franciscan din Roman.

Costul unui calendar este de 6 lei, cu taxele poştale incluse.

Album Foto:

Distribuie cu: