Loading...

Buruienești: Sfânta Împărtășanie

În solemnitatea „Trupul și Sângele Domnului”, joi, 8 iunie 2023, în parohia romano-catolică „Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești, 21 de copii l-au primit pe Isus în sacramentul Sfintei Împărtășanii.

Buruienești: Prima Sfântă Împărtășanie

Distribuie cu:

Copiii au avut parte de o perioadă intensă de pregătire despre importanța Tainei Sfintei Împărtășanii, mai ales despre exemplul Domnului nostru Isus Cristos, învățând despre sacrificiul și jertfa Sa oferită nouă pe altar pentru mântuirea sufletelor noastre. Copii au parcurs acest drum cu ajutorul părintelui Alistar Marius, pentru a păși apoi plini de emoție și veselie în casa Domnului, iar Sfânta Liturghie a fost celebrată de părintele paroh Neculăeș Gabriel.

Așa cum s-a subliniat și în omilie, Sfânta Împărtășanie este unul dintre cele mai importante sacramente ale Bisericii noastre, deoarece primim din darul Domnului Sfânta Euharistie, adevăratul Trupul și Sânge a lui Isus Cristos.

Mulțumind Domnului pentru acest mare dar de a-l putea primi în inima noastră pe Isus în Sfânta Euharistie, îi încredințăm pe acești copilași harului primit în această zi deosebită, iar bucuria lor să continue zilnic în viața de credință prin primirea Sfintei Euharistii.

*

Mai multe imagini puteți vedea aici.

Distribuie cu: