Loading...

Buruienești: Cupa Moș Nicolae

În ziua de 30 noiembrie 2019, în comunitatea parohială „Sfântul Iosif, Muncitorul” din Buruienești a avut loc cupa „Moș Nicolae”, o varietate de competiții sportive destinate copiilor.

Cupa Moș Nicolae în comunitatea „Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești

Distribuie cu:

La acest eveniment au participat 50 de copii, din clasele V-VIII, care, animați de către frații și voluntarii din comunitate, au desfășurat următoarele activități competitive: maraton, karaoke, ping-pong, fotbal de masă, rummy, table și șah. Copii s-au arătat foarte interesați, motivați fiind de spiritul de competitivitate și de premii.

Evenimentul a fost deschis de părintele paroh, Iosif Bisoc, cu o rugăciune, mai apoi a fost intonat imnul național al României și îndemnul ca cel mai bun să câștige. În cursul dimineții copiii au concurat cu entuziasm și motivație la competițiile preferate.

În jurul orei prânzului, pentru ca fiecare să-și recapete forțele, frații au pregătit o surpriză copiilor. Astfel, pe lângă faptul de a se juca, au avut și ocazia de a lua prânzul, experimentând frumusețea de a sta împreună într-un mod armonios, familial.

După ce s-au încheiat toate competițiile, a urmat decernarea medaliilor și premiilor celor ce s-au clasat pe primele 3 locuri, dar și premii de consolare pentru cei ce au câștigat experiență. Mulțumim Domnului pentru această zi specială și tuturor celor implicați, pentru posibilitatea desfășurării acestui eveniment ce a adus bucurie pe chipurile și în inimile copiilor.

Album Foto:

Distribuie cu: