Loading...

Deschiderea pelerinajului antonian

Luni, 7 mai 2018, în biserica parohială Greco-Catolică „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Arad-Centru s-a deschis pelerinajul național cu relicva Sfântului Anton de Padova.

Relicva Sfântului Anton la Arad.

Distribuie cu:

Am avut marea bucurie de a avea în biserica noastră parohială Greco-Catolică Arad-Centru, timp de o zi, Relicva Sfântului Anton al Padovei. Relicva a fost însoțită de confrații noștri Părinții Franciscani de la Roman, împreună cu părintele Egidio Canil OFMConv. și ceilalți preoți de la Padova (Italia).

Bucuria a fost cu atât mai mare pentru credincioșii greco-catolici, romano-catolici și cei ortodocși, care s-au perindat de-a lungul întregii zile prin fața Relicvei Sfântului Anton și au participat la Sfintele Liturghii și devoțiunile care s-au oficiat cu această ocazie în onoarea Sfântului.

Doresc să aduc pe această cale sincere mulțumiri Sfântului Anton al Padovei, confraților părinți franciscani dimpreună cu invitații de la Bazilica din Padova (pr. Egidio).

Mulțumirile vin mai ales din partea bunilor noștri credincioși, a preoților slujitori de ambele rituri, oficialităților locale și, nu în ultimul rând, din partea reprezentanților Bisericii Ortodoxe, care au fost prezenți la manifestările liturgice ce au avut loc.

Bunul Dumnezeu și Sfântul Anton de Padova, Patronul familiei creștine să binecuvânteze toate intențiile noastre de rugăciune!

[***]

Programul Pelerinajului național cu relicva Sfântului Anton de Padova.

Album Foto:

Distribuie cu: