Loading...

A apărut Buletinul Armatei Maicii Domnului

A apărut, de curând, Buletinul informativ al Armatei Maicii Domnului pentru anul 2017, prin grija responsabililor Asociației.

Armata Maicii Domnului

Distribuie cu:

Buletinul informativ a apărut cu prilejul celebrării Jubileului centenar al Asociației Armata Maicii Domnului, jubileu intitulat 100 de ani de misiune 1917-2017. În cuprinsul acestuia puteți citi relatări de la evenimentele mai importante organizate de către responsabilii Asociației din România.

***

Armata Maicii Domnului este prezentă pe toate continentele, în 46 de țări, și are 4 milioane de membri.

Din Asociație fac parte: cardinali, episcopi, preoți diecezani, seminariști, persoane consacrate, surori și frați laici.

În România, Asociația Armata Maicii Domnuului a fost înființată în anul 1931 și a funcționat până în 1948, când a fost suprimată de regimul comunist. În acea perioadă au fost înscriși 16543 de membri în AMD, din următoarele localități: Bacău, București, Cluj, Iași, Galați, Brăila, Ploiești, Piatra Neamț, Craiova, Huși, Cleja, Mărgineni, Lespezi, Iugani, Reghin, Aiud, Blaj, Hălăucești, Traian (BC), Traian (NT), Berzunți, Slănic, Bilbor.

Din 1990, când s-a reînființat Asociația în România și până în prezent, s-au înscris peste 8000 de membri din următoarele localități: Luizi-Călugăra, Prăjești, Nisiporești, Huși, Galați, Tupilați, Hălăucești, Târgu Trotuș, Buruienești, Iugani, Brașov și București.

***

Buletinul Armatei Maicii Domnului

 

Rugăciunea de consacrare zilnică la Fecioara Neprihănită

Distribuie cu: