Loading...

Amintire cu pr. Anton Demeter

Într-o vacanță de Crăciun, Slujitorul lui Dumnezeu Pr. Anton Demeter sărbătorea într-un mod original Nașterea Domnului, ca un prunc: făcea întrecere cine merge mai repede în căruț, cu un copilaș în situația lui. Așa a făcut și Cristos: s-a coborât la nivelul omului, și a împărtășit toate ale lui, ca acesta să devină asemenea Lui.

Slujitorul lui Dumnezeu Pr. Anton Demeter sărbătorind Crăciunul într-un mod inedit

Distribuie cu:

Acum, la 13 ani de la plecarea lui dintre noi, mărturia acestui frate și părinte al nostru și al multor credincioși pentru care părintele încă nu a murit, amintirile devin și mai vii, dar și mai atrăgătoare. Cum să nu înalți o rugăciune la Bunul Dumnezeu și să-i mulțumești când privești această fotografie și vezi atâta gingășie, atâta candoare în acest om care se apropia de vârsta de 80 de ani, dar care avea sufletul unui copil abia născut! Cum să nu te cuprindă dorul după Cer, când vezi ce puțin îi trebuie omului să fie fericit! 

Mulțumim Părinte Anton pentru mărturia ta. Fii Crăciun și pentru noi, așa cum ai fost pentru atâta lume în timpul vieții tale. Arată-ni-l și nouă pe Cristos!

Îți urăm Crăciun fericit. Mijlocește pentru noi

Album Foto:

Distribuie cu: