Loading...

AMD: Un nou început la Galați

Duminică, 19 noiembrie 2017, în parohia „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Galați s-a reluat activitatea Armatei Maicii Domnului.

Un nou început AMD la Galați

Distribuie cu:

Pr. Iulian Misariu, responsabil al Armatei Maicii Domnului în provincia noastră, sosind în vizită la Galați, în parohia „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul”, a ținut în ziua de 19 noiembrie 2017, o cuvântare – invitație la înscrierea în această asociație fondată de sf. Maximilian Kolbe, împreună cu alți 6 frați franciscani la Roma, în 1917. Printre cofondatori era și un gălățean, fr. Anton Glowinski.

Armata Maicii Domnului, la Galați, există de ceva timp, acum încercându-se reorganizarea și reîmprospătarea spiritului sfântului Maximilian Kolbe, cu totul dăruit față de Neprihănita Maica Domnului. Spiritul asociației este unul de luptător, de învingător, cu ajutorul Maicii Domnului, împotriva oricărei forme de rău. Părintele Iulian a celebrat din nou pentru cei prezenți ritul de înscriere în asociația mariană internațională, ne-a dăruit medalia asociației spre a o purta cu credință și ne-a invitat să ne asociem în acest front comun de rezistență prin rugăciune și fapte bune.

Asociația existentă mai ales în parohiile franciscane ale diecezei are un parcurs propriu de formare. Și grupul nostru din Galați va căuta să fie mai mult vizibil la evenimentele de formare de la nivel local și la evenimentele organizate de provincia franciscană, mai ales la 11 februarie, la Luizi-Călugăra.

Album Foto:

Distribuie cu: