Loading...

Acasă la Veronica Antal

Ziua de 27 octombrie 2018, pentru frații franciscani din Ordinul al Treilea Secular din comunitățile catolice Nisiporești, Prăjești, Luizi-Călugăra, Traian (BC), Bogdănești, Galbeni și Călugăreni a reprezentat o nouă posibilitate de a-L lăuda pe Domnul în compania Fericitei Veronica Antal de la Nisiporești.

Terțiari la mormântul fericitei Veronica Antal

Distribuie cu:

O zi de pelerinaj, o zi plină de har și binecuvântare din partea lui Dumnezeu prin mijlocirea Fericitei Veronica Antal. Un număr impresionant de creștini s-au îndreptat cu bucurie și însuflețire spre casa Domnului din Nisiporești, iar pr. Fabian Blaj ne-a întâmpinat cu bucurie la bustul fericitei, evocând imaginea și simplitatea cu care Veronica a știut să trăiască viața la prezența lui Dumnezeu.

A urmat o meditație susținută de pr. Fabian în biserică, meditație în care le-a vorbit credincioșilor despre curajul cu care Veronica a trăit credința, inima ei devenind un „tabernacol” pentru Isus Euharisticul, fapt ce a făcut-o să exclame: „Îngerilor scrieți în cartea vieții: Eu sunt a lui Isus și Isus este al meu”. A urmat o oră de adorație în compania lui Isus din Sfânta Taină, iar Liturghia a fost o încoronare a acestei zile binecuvântate de Domnul, timp în care am cerut binecuvântarea și milostivirea Domnului asupra tuturor pelerinilor veniți să o venereze pe Fericita Veronica Antal chiar la ea acasă. Fericita Veronica Antal să mijlocească pentru tot poporul lui Dumnezeu.

Dacă bobul de grâu care a căzut pe pământ nu moare, rămâne singur, dar dacă moare, aduce mult rod (In 12,24).

Pace și Bine!

Album Foto:

Distribuie cu: