Loading...

Serafica: Rugăciuni de vindecare

„Rugăciuni de vindecare a arborelui genealogic pentru eliberarea de relele datorate înaintașilor noștri”, trad. Pr. Iosif Diac, OFMConv., ed. Pr. Daniel Romila, OFMConv., apare în formatul 10×14 cm, are 32 de pagini color, şi poate fi procurată de la Librăria „Sfântul Anton de Padova” din Roman (www.edituraserafica.ro), precum şi de la celelalte librării catolice din ţară la preţul de 4 lei.

Noutate editorială la Serafica

Editura Serafica are bucuria să vă prezinte o nouă apariție editorială în colecția „Rugăciunea Creștinului”: „Rugăciuni de vindecare a arborelui genealogic pentru eliberarea de relele datorate înaintașilor noștri”. Cu o prezentare grafică deosebită, în care este reprezentat arborele genealogic al neamului lui David, de la Adam până la Fecioara Maria – din care s-a născut Isus, această nouă carte cuprinde rugăciuni de vindecare ale bolilor ereditare (organice sau psihice), rugăciuni de iertare pentru strămoșii noștri, pentru vindecarea familiilor, a viciilor moștenite de la înaintași sau a relelor care cad peste copii.

Deși unora acest titlu li s-ar părea cel puțin neobișnuit pentru o carte de rugăciuni, acesta se dovedește cât se poate de justificat. Și îl justifică nu numai amintirea subiectivă a originilor noastre, dar îl justifică și un aliat obiectiv extrem de puternic: genetica umană. Este binecunoscut faptul că cercetările în domeniul geneticii umane din ultimele decenii au dus la descoperiri remarcabile în ceea ce privește originea noastră, boli ereditare, înclinații, talente, vicii, culminând, la începutul anilor 2000, cu publicarea secvenței genomului uman. Cartea de față poate reprezenta, pe de o parte, o  reconciliere între știință și religie, după secole întregi în care acestea s-au aflat în conflict, ba chiar s-au exclus una pe cealaltă. Pe de altă parte, dat fiind faptul că, în multe situații genetica oferă doar explicații nu și soluții la bagajul genetic negativ moștenit, paginile de față oferă o soluție legată intim de ceea ce ne face oameni: suntem suma celor care au fost, celor care trec prin viețile noastre și a celor ce vor veni după noi.

***

„Rugăciuni de vindecare a arborelui genealogic pentru eliberarea de relele datorate înaintașilor noștri”
Trad. Pr. Iosif Diac, OFMConv., ed. Pr. Daniel Romila, OFMConv., Editura „Serafica”, 2019, ISBN 978-606-770-116-6, 10×14 cm, 32 p. color, 4 lei.

***

Cartea, în limita stocului disponibil, poate fi procurată prin comandă (cu plata taxelor aferente expedierii):

  • prin poştă: Editura „Serafica”, str. Teiului, 20; 611047-Roman (NT)
  • prin e-mail: edituraserafica@yahoo.com
  • prin telefon: 0741.120.321; 0768.192.777
  • prin website (online): www.edituraserafica.ro
  • direct din Librăria Sfântul Anton de Padova din Roman (incinta Seminarului Teologic Romano Catolic Franciscan)
  • sau la librăriile catolice partenere