Loading...

Încheierea pelerinajului antonian

Pelerinajul național al relicvei peregrine a Sfântului Anton de Padova se încheie miercuri, 13 iunie 2018, la Mănăstirea franciscană „Preasfânta Treime” de la Pârâul Rece Brașov.

Pelerinajul antonian la final

Excelenţa Sa Mons. Miguel Maury Buendía, Nunțiu apostolic în România, va prezida miercuri, 13 iunie 2018, ora 11.00, Sfânta Liturghie solemnă din ultima zi a pelerinajului naţional al relicvei Sf. Anton de Padova, în biserica Mănăstirii „Preasfânta Treime” de la Pârâul Rece (Braşov).

Complexul monastic aparţine Provinciei Franciscane „Sfântul Iosif” din România, care a organizat, de altfel, acest pelerinaj în ţara noastră a relicvei Sfântului Anton de Padova. Relicva va ajunge la mănăstire în cursul nopţii de 12 spre 13 iunie a.c. (de la Parohia romano-catolică din Ploieşti) şi va rămâne în biserica mănăstirii din Pârâul Rece până seara când, la ora 18.00 va fi celebrată Sf. Liturghie de încheiere a pelerinajului naţional,  prezidată de Fr. Teofil Petrișor OFMConv. – Ministru provincial al Provinciei Franciscane „Sfântul Iosif” din România.

[ *** ]

P R O G R A M

marți, 12 iunie, seara
Sosirea și primirea în biserica Mănăstirii

miercuri, 13 iunie, ora 11.00
Sf. Liturghie prezidată de Mons. Miguel Maury Buendía, Nunțiu apostolic în România

miercuri, 13 iunie, orele 12.30 – 18.00
Venerarea individuală a relicvei

miercuri, 13 iunie, ora 18.00
Sf. Liturghie de încheiere a pelerinajului național
al relicvei Sf. Anton de Padova prezidată de Fr. Teofil Petrișor OFMConv.

[ *** ]

Material apărut pe www.angelus.com.ro